Goed begin!
1024 768 Walter van de Calseyde

2021 is heel voorspoedig begonnen. Onder meer met het redigeren van 3 boeken en de TIB voor Uitgeverij Instondo en een special over het Seeligkwartier voor de Gemeente Breda.

Visie Seeligkwartier Breda
733 880 Walter van de Calseyde

Voor de Gemeente Breda deed ik de interviews en de eindredactie van een special, waarin verschillende deelnemers vertellen hoe het Seeligkwartier een nieuw stuk Breda kan worden. Bijzonder project: voor en door de bewoners.

PRESENTATIE ‘WAAROM VAN BREDA’
1024 768 Walter van de Calseyde

Op 28 september mocht ik bij de erfgoedclub de Gouden Cirkel mijn presentatie ‘Het waarom van Breda’ geven. Vanwege corona voor een wat kleiner publiek, maar dat was heel aandachtig en leergierig. En vatbaar voor mijn humor. Dat maakte het dubbelleuk.

Boeiend interview
1024 666 Walter van de Calseyde

Voor het Tijdschrift voor Intern Begeleiders (TIB) had ik een boeiend interview met Tweede Kamerlid Lisa Westerveld (GL) over de moeizame aansluiting tussen onderwijs en jeugdzorg zinnen passend onderwijs.

Dagvoorzitter IB-dag in Ede
1024 683 Walter van de Calseyde

Voor de derde keer dagvoorzitter van de IB-dag in de Reehorst in Ede. Heel bijzonder was deze keer de feestelijke bekendmaking van de ‘IB’er van het jaar 2019-20’. Erg (sf)eervol! Een ander persoonlijk hoogtepunt was mijn rituele elleboogdans met topspreker Ionica Smeets. ‘It takes two to tango’ is veel meer dan een cliché. Echt wel.

Spraakmakende verteller bij Spraakvermaak
1024 768 Walter van de Calseyde

Stukje van een recensie in weekblad ’t Carillon, 10 januari 2020 : (Tekst)schrijver Walter van de Calseyde las zondag 12 januari jl. droog twee verhalen voor uit zijn bundel ‘Een leerrijke omgeving’. In zijn verhaal ‘Taalangst’ behandelde hij het verschijnsel ‘Heel Holland bakt lucht’, want daar is meer geld mee te verdienen dan met brood bakken.…

Lach je wel genoeg?
696 1024 Walter van de Calseyde

Zomaar een recensie van mijn boekje ‘Een leerrijke omgeving’: ” Wat een geweldig boekje vol humor, je leest het in één adem uit. Sommige verhalen komen ook heel dichtbij en zijn uit het leven gegrepen… Leuk voor Sint en/of Kerst… succes verzekerd.” Nu voor € 8,- bij Bol.com

Lezing Gasthuisvelden
766 1024 Walter van de Calseyde

Op maandag 9 december geef ik de lezing ‘Gasthuisvelden. Van ontbieden naar ontmoeten’ voor leden van de Gouden Cirkel in Breda. We beginnen om 16 uur.

Nieuwe TIB
614 847 Walter van de Calseyde

Nieuwe TIB in de maak. Met een avontuurlijk thema waar intern begeleiders en andere onderwijsliefhebbers weer blij van gaan worden!

  • 1
  • 2